avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am o problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am o problema

am lucrat in italia la un restaurant si patronul mi-a dat teapa la bani......acum sunt in tara...as putea face ceva pt a-mi recupera banii????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 16 Octombrie 2012
Sunt sanse minime sa va recuperati banii... Ati avut contract de munca?
Va puteti adresa Direcţiei Provinciale de Muncă din Italia in raza careia ati lucrat ... adresa o puteti gasi aici
[ link extern ] /

sau
Atasatului pe probleme de munca si sociale de la Ambasada Romaniei la Roma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lichidare in italia GabrielaElla GabrielaElla Buna ziua Am lucrat 3 ani si 2 luni in Italia, dupa care fortata de imprejurari mi-am dat demisia. Fostul meu sef nu mi-a platit lichidarea pe loc , ... (vezi toată discuția)
Contract de munca luminita-scarlat luminita-scarlat lucrez in Italia de aprox un an de zile,la domociliul persoanei pe care o ingrijesc.fiul batranei imi tot spune ca am contract.pot avea asa ceva daca nu am ... (vezi toată discuția)
Somaj - italia Elof Elof Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru urmatoarea problema. Tatal meu are 55 de ani si lucreaza in Italia cu contract de munca, de ... (vezi toată discuția)