avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei

Ca petent, am depus plangere impotriva rezolutiei prim procurorului la judecatorie dar, in acelasi timp, am inaintat plangere si la procurorul general de la curtea de apel de care apartine parchetul. Am primit deja citatie la judecatorie fara a avea vreo rezolutie de la prim procuror. Ce pot face? Pot acum sa cer o amanare la judecatorie pana primesc un raspuns de la procuror general? Credeam ca nu va fi programat procesul la judecatorie atat de repede si voi avea timp sa primesc raspuns de la procurorul general de la curtea de apel...
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 22:56, 15 Octombrie 2012
Foarte bine ati facut. Solicitati la instanta civila acordarea unui alt termen si informati ca ati depus la parchet o plangere si ca asteptati un raspuns. Dupa ce primiti raspunsul, depuneti-l la instanta civila iar daca se dispune U.P. solicitati suspendarea judecarii cauzei civile pana la solutionarea cauzei penale. Informati si parchetul CAB despre procesul civil.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
Krissia ., Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Unde trebuia depusa, trimisa - plangerea mea/ atac contra rezolutiei semnata de dl procuror general al parchetului curtii de apel ContSters124097 ContSters124097 Unde trebuia depusa,trimisa - Plingerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel ?? - la I C C J - la dl ... (vezi toată discuția)
Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)