Un salut prietenos tuturor! V-am mai cerut informatii in trecut legate de problema mea . O reiau foarte pe scurt .:in urma unui imprumut acordat unei pers .am intocmit cu aceasta un act notarial ,termenul de plata a scazut de muuuuuuuult eu nerecuperand absolut nimic,am contactat un executor,un avocat,am deschis un partaj celor 2 soti (proprietari comuni al unui apart.cu 2 camere)in vederea recuperarii macar a unei parti din suma de 22000euro .A fost primul termen ,al2lea termen ,la care sotia debitorului si-a pus si ea avocat si asteptam al3lea termen pt care si ea trebuie sa achite o taxa de timbru ,...vor sa demonstreze ca de fapt acest imobil a fost platit mai mult de aceasta desi in primul termen sustinea ca este bun comun cumparat dupa nunta acum 20de ani ,sotul a fost si el citat ...dar nu a dat nici un semn .INTREBAREA ESTE :ce sanse de recuperare sau ma rog ,de castig al acestui proces am eu in masura in care instanta ii acorda ei lotul de 80% restul ramanad sotului .tin sa precizez ca imprumul a fost acordat sotului ,de asemenea actul notarial a fost intocmit intre el si eu ,#-o. VA rog sa ma ajutati cu cat mai multe variante ...am crezut ca ajut o familie la greu ,dar am ajuns sa imi distug propria :((familie ,intru cat nu se termina aici ... mi se aduc acuze din partea sotiei acestuia ca as avea(avut) si alte relatii de alt gen :((ma murdaresc cu acuze nefondate .va MULTUMESC ANTICIPAT ,DOAMNE AJUTA!!!
~ final discuție ~