avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare MF
Discuție deschisă în Executare silită

executare MF

Am o hotarare executorie si irevocabila privind Legea 290/2003 cu restituirea de bunuri ramase in Basarabia pentru transa a doua care trebuia sa o primesc in 2007. Am dato spre executare unui executor judecatoresc.Acesta mi-a promis ca in cel mai scurt timp o sa primesc banii ca o sa execute direct MF si sa nu mai treaca banii prin ANRP, cu toate ca m-am judecat cu acesta din urma.executarea m-a costat o suma importanta de bani dar nu stiu daca este corect sau posibil acest lucru si cred ca am dat banii degeaba si tot astept. Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Alte discuții în legătură

Sa dau in judecata anrp? tosonel tosonel Buna ziua. Am un dosar pe Legea 290/2003 la ANRP pt. bunurile din Basarabia si am primit in 2006 prima transa din despagubiri, dar de atunci nimic. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Neclaritate legea 290/2003 gigelas gigelas Buna ziua, In urma unor procese de durata,mostenitorul unor persoane ce si-au abandonat bunurile in Basarabia anilor 1944,a obtinut o sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna seara! Am un dosar la ANRP pe Legea 290/03 pt. despagubiri din de pe urma terenurilor ramase de la autorii mei care au plecat din Basarabia. Am primit ... (vezi toată discuția)