avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

cat costa taxa de timbru ptr o cerere de repunere pe rol a unui dosar privind pensia de intretinere?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:44, 16 Octombrie 2012

Conform art.15 lit.d din Lg146/1997 actualizata a taxelor de timbru sunt scutite de taxe de timbru actiunile privitoare la obligatiile legale de intretinere.
Prin urmare nu trebuie sa achitati nicio taxa de timbru, nici la depunerea actiunii si nici la repunerea ei pe rol.
Faceti cerere de repunere si depuneti inscrisurile necesare solutionarii acestei cereri, eventual solicitati judecarea in lipsa dvs.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru cinevaoricine cinevaoricine In cazul unei cereri de repunere pe rol a unui dosar suspendat din cauza neprezentarii partilor se percepe taxa de timbru? Mentionez ca dosarul este de ... (vezi toată discuția)
Pentru a depune cererea de pensie alimentara trebuie platita taxa judiciara de timbru? mdanielam mdanielam daca trebuie sa platesc taxa de timbru , unde se plateste su cat trebuie sa platesc. va rog un raspuns urgent . multumesc (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)