avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Sustinere tehnica vs. asociere SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Sustinere tehnica vs. asociere SEAP

In cadrul unei achizitii publice, autoritatea contractanta cere sa se prezinte in cadrul PROPUNERII TEHNICE "certificate de conformitate, rapoarte de incercari, buletine de analiza pentru produsele/sortimentele ofertate". Se face referire la agregate de balastiera (sorturi, piatra). Daca societatea care oferteaza dispune doar de declaratii de conformitate pentru agregatele de balastiera, intrabarea este daca este corecta sustinerea tehnica din partea unui sutinator cu aceste rapoarte de incercari/buletine de analiza pentru produsele lui proprii? In acest caz ar fi mai binevenita o asociere? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: crisstiniss2000 , utilizator 13:41, 16 Octombrie 2012
Nu poate fi considerata sustinere prezentarea unor buletine pentru produsele altuia, altele decat cele ofertate.
Exista mai multe solutii -asociere, subcontractare, etc., depinde despre ce fel de achizitie este vorba.
Este vorba despre achizitia de produse, respectiv agregate de balastiera. MULTUMESC PENTRU RASPUNS!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert sustinator mopy mopy daca in cadrul unei licitatii publice pe un acord cadru societatea oferteaza cu un tert sustinator (tehnic si financiar-acelasi tert) si este declarat ... (vezi toată discuția)
Speta ciudata creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In cadrul unei licitatii a depus oferta societatea comerciala cu raspundere limitata A, avand ca actionari doua persoane juridice (50% + 50%), ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 - introducere subcontractanti pe parcursul derularii contractului alemisa alemisa Buna ziua, Va rog sa ma sprijinuti cu un punct de vedere pe urmatoarea speta: Prin licitatie deschisa s-a atribuit un contract de proiectare si executie ... (vezi toată discuția)