avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie PV

am fost detectat de aparatul radar mobil cu o viteza de 125 km/h.
initial asta a fost viteza scria in PV, dupa ce m am certat putin cu agentul mi a modificat viteza in PV si mi a trecut 135.

se vede viteza modificata in PV , si in originalul lui si in copia care mi a inmanat-o.

poate o modificare (ingrosare cu pixul) intr-un PV sa atraga nulitatea sa?

multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:30, 16 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
sburatorulsv a scris:

am fost detectat de aparatul radar mobil cu o viteza de 125 km/h.
initial asta a fost viteza scria in PV, (...)mi a modificat viteza in PV si mi a trecut 135.

poate a vrut sa rotunjeasca viteza, 10 km/h in plus sau in minus inseamna mai nimic.
a fost in localitate sau inafara localitatii?
ingrosarea unor cuvinte nu reprezinta un motiv de anulare a pv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrosari neclaritati in procesul verbal de contaventie depasire viteza ghinetgeorge ghinetgeorge In procesul verbal apare o modificare a vitezei cu care am mers. Prima oara a scris 69 km/h, iar apoi a scris peste 69 ingrosat 71(viteza pe care mi-a ... (vezi toată discuția)
Surprins de un radar mobil la intrarea intr-o comuna din tara addi68 addi68 Am fost surprins de un radar mobil la intrarea intr-o comuna din tara cu 70 km/h. Abia intrasem in localitate, nu am franat ci am redus treptat viteza, dar am ... (vezi toată discuția)
Cotestare viteza radar mobil Augutiny Augutiny Am fost oprit de un echipaj de Politie cu MCV si mi-au comunicat ca am fost detectat de aparatul radar. Am intrebat imediat care este limita de viteza in zona, ... (vezi toată discuția)