stie cineva dac revocarea deciziei de concediere este agreata. Avand în vedeere faptul ca revocarea nu este reglementata de codul muncii (ce putin eu nu am gasit) totusi în cazul în care o decizie de desfacere a CIM , disciplinar, este lovita de nulitate ...din diverse motive, decizie atacata în instanta si angajatorul revoca aceasta decizie înainte ca instanta sa dispuna. Adica. revoca acea decizie, repune angajatul în situatia anterioara situatie în care litigiul ramane fara obiect. vi se pare corecta aceasta procedura. astept sugestii si pareri. Multumesc
eu am procedat in acest fel iar procesul a ramas fara obiect. Dupa aceeaam refacut deciziile pentru ca initial ele erau nule. Exista opinii si in sensul ca revocarea deciziei ar trebui sa fie insotita si de acordul angajatului dar eu nu sunt de acord cu aceste opinii.
Oricum, in masura in care deciziile dvs sunt nule trebuie sa faceti un act de dispozitie in dosar astfel incat sa va miminizati pierderile.
Da, poate sa revoce acea decizie de concediere ... Revocarea deciziei poate interveni chiar dupa sesizarea instantei cu solutionarea contestatiei impotriva deciziei de concediere. Dupa ramanerea definitiva a hotararii instantei de mentinere a deciziei de concediere nu se mai poate revoca intrucat s-ar incalca principiul autoritatii de lucru judecat.