avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal neplatit de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal neplatit de angajator

Buna ziua
Sunt angajata la o firma de constructii aflata in insolventa . Ma aflu in concediu medical de 3 luni si acum am intrat in concediu prenatal . Angajatorul nu mi-a platit drepturile salariale , respectiv concediile medicale .
Va rog sa-mi spuneti daca faptul ca este in insolventa ii da dreptul de a nu-mi plati concediile ?
Exista o autoritate la care sa ma pot adresa ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: laviniaanton , utilizator 16:16, 22 Octombrie 2012

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
laviniaanton, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi recuperez banii neplatiti de angajator pentru concediul de maternitate? xoiulia xoiulia Buna ziua, Am nascut pe data de 16.06.2016. Angajatorul meu, SC Arena Adnin nu mi-a platit drepturile salariale pe perioada concediului de maternitate. Am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu mi s-a platit concediul medical? amelia20100 amelia20100 ce pot face daca nu mi s-a platit concediul medical?mentionez ca firma este in proces de insolventa. (vezi toată discuția)
Firma in fliment, angajat in concediu de risc maternal, cu decizie de incetare a contractului. cum procedez? gratielagheorghiu gratielagheorghiu buna ziua, firma la care lucrez a intrat in faliment. am primit decizia de incetare a contractului de munca. in prezent sunt in concediu de risc maternal. am ... (vezi toată discuția)