avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

poprire conturi

acum 2 ani de zile mi s-a pus poprire pe un card la brd care era pe 0...nu am platit restanta si aztazi am depus actele pt un credit la cec bank..odata cu cererea de credit mi s-a spus ca trebuie sa imi deschid un cont la ei in eventualitatea aprobarii sa poate sa-mi vireze banii...exista posibilitatea ca in decurs de o saptamana pana am un raspus si probabil banii in cont finantele sa-mi puna poprire si pe acest cont de la cec?multumesc
Cel mai recent răspuns: danny_zupa , utilizator 14:05, 17 Octombrie 2012
In situatia in care creditorul a staruit la nevelul bej si a depus cererere de mentinere pe rolul activ a cererii de executare silita,executorul judecatoresc cu scopul legiyim de recuperare credit neachitat poate dispune poprire pe contul dvs pana la concurenta debitilui de recuperat
am uitat sa zic ca poprirea a fost a celor de la finante...acum 2 ani de zile...intrebarea e la cat timp pun poprire pe cont din momentul in care il deschid?adica undeva pe vineri trebuie sa mi se vireze banii in cont pe care bineinteles o sa-i retrag numerar in acea zi...sper sa nu am poprire pana atunci sau chiar in ziua respectiva...multumesc
Am fost si eu in situatia asta. Sa va zic cum procedeaza finantele: trimit la toate bancile poprirea in speranta ca aveti vreun cont cu bani, deci cec bank posibil sa aiba deja poprirea. Singura solutie e sa mergeti sa ii intrebati, daca figurati cu asa ceva la banca lor, daca nu, inseamna ca au omis cec bank.
Eu zic sa solutionati chestia cu finantele ca nu se lasa asa usor.
Nu are nicio relevanta daca au trimis poprirea la CEC Bank anterior deschiderii contului, pentru ca nu opereaza poprirea daca tertul poprit nu are raport juridic cu debitorul la momentul infiintarii popririi.
Fiti linistiti, bugetarii nu fac reveniri la adrese de poprire decat extrem de rar, cate sa faca si ei in cele 6 ore de program? Au multe cafele de baut si unghii de epilat. Stati linistit, sunt 0.0001 % sanse sa fie blocat acel cont pana sa va luati banii.
Jocandi Causa a scris:

Fiti linistiti, bugetarii nu fac reveniri la adrese de poprire decat extrem de rar, cate sa faca si ei in cele 6 ore de program? Au multe cafele de baut si unghii de epilat.

Sunt bugetari care stau si 8-10 ore la servici si chiar MUNCESC.... Poate si dvs. beneficiati, fara sa stiti, de munca lor... P.S. Unghiile nu se epileaza.....

Alte discuții în legătură

Poprire sorin415 sorin415 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am o dauna totala la masina, urmand a mi se vira banii catre banca ( masina este cumparata prin credit bancar cu ... (vezi toată discuția)
Titlu de plata despagubiri legea nr. 290 / 2003 vrani vrani Intrebarea mea este daca, suma de bani ce imi revine in urma despagubirilor pe Legea nr. 290/2003, care va fi virata de catre Finante intr-un cont Cec Bank , ... (vezi toată discuția)
Poprire gelu_cr gelu_cr buna seara. as avea si eu o intrebare referitor la poprire. in urma cu aprox trei luni am primit de la doua banci la care am conturi, instiintari despre faptul ... (vezi toată discuția)