acum 2 ani de zile mi s-a pus poprire pe un card la brd care era pe 0...nu am platit restanta si aztazi am depus actele pt un credit la cec bank..odata cu cererea de credit mi s-a spus ca trebuie sa imi deschid un cont la ei in eventualitatea aprobarii sa poate sa-mi vireze banii...exista posibilitatea ca in decurs de o saptamana pana am un raspus si probabil banii in cont finantele sa-mi puna poprire si pe acest cont de la cec?multumesc
Cu tot respectul, nu ma refer aici la toti bugetarii ci exclusiv la cei ce se ocupa de executarea silita a creantelor statului.
Cunosc si eu destui bugetari care muncesc mult si sunt f prost platiti. In plus, sunt extrem de bine pregatiti in ceea ce fac.
Nu scoateti din context afirmatiile mele, va rog.
Credeti-ma, in momentul in care fac o afirmatie , o fac doar referitor la o anumita categorie de oameni.
Am pierdut multe ore din viata la telefon cu astfel de executori bugetari habarnisti si care isi traiesc viata profesionala intr-un extrem de dolce far niente.
Bun, pai eu personal am primit 2 decizii de impunere, la distanta de 6-12 luni una de alta. Adica ei revin asupra "contribuabilului problema" din cand in cand.
Sau, intreband altfel, se prescrie poprirea la un moment dat? Sau se "uita"?
Poprire
sorin415
Buna ziua,
Am urmatoarea speta:
Am o dauna totala la masina, urmand a mi se vira banii catre banca ( masina este cumparata prin credit bancar cu ... (vezi toată discuția)
Poprire
gelu_cr
buna seara. as avea si eu o intrebare referitor la poprire. in urma cu aprox trei luni am primit de la doua banci la care am conturi, instiintari despre faptul ... (vezi toată discuția)