avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

poprire conturi

acum 2 ani de zile mi s-a pus poprire pe un card la brd care era pe 0...nu am platit restanta si aztazi am depus actele pt un credit la cec bank..odata cu cererea de credit mi s-a spus ca trebuie sa imi deschid un cont la ei in eventualitatea aprobarii sa poate sa-mi vireze banii...exista posibilitatea ca in decurs de o saptamana pana am un raspus si probabil banii in cont finantele sa-mi puna poprire si pe acest cont de la cec?multumesc
Cel mai recent răspuns: danny_zupa , utilizator 14:05, 17 Octombrie 2012
Doamna,

Cu tot respectul, nu ma refer aici la toti bugetarii ci exclusiv la cei ce se ocupa de executarea silita a creantelor statului.
Cunosc si eu destui bugetari care muncesc mult si sunt f prost platiti. In plus, sunt extrem de bine pregatiti in ceea ce fac.
Nu scoateti din context afirmatiile mele, va rog.

Credeti-ma, in momentul in care fac o afirmatie , o fac doar referitor la o anumita categorie de oameni.
Am pierdut multe ore din viata la telefon cu astfel de executori bugetari habarnisti si care isi traiesc viata profesionala intr-un extrem de dolce far niente.

Scuzele mele, in cazul in care v-am jignit !

p.s. era o metafora epilarea unghiilor :P
Bun, pai eu personal am primit 2 decizii de impunere, la distanta de 6-12 luni una de alta. Adica ei revin asupra "contribuabilului problema" din cand in cand.

Sau, intreband altfel, se prescrie poprirea la un moment dat? Sau se "uita"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sorin415 sorin415 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am o dauna totala la masina, urmand a mi se vira banii catre banca ( masina este cumparata prin credit bancar cu ... (vezi toată discuția)
Titlu de plata despagubiri legea nr. 290 / 2003 vrani vrani Intrebarea mea este daca, suma de bani ce imi revine in urma despagubirilor pe Legea nr. 290/2003, care va fi virata de catre Finante intr-un cont Cec Bank , ... (vezi toată discuția)
Poprire gelu_cr gelu_cr buna seara. as avea si eu o intrebare referitor la poprire. in urma cu aprox trei luni am primit de la doua banci la care am conturi, instiintari despre faptul ... (vezi toată discuția)