avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Incasare facturi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Incasare facturi

Buna ziua,

pana acum am incasat facturile pe contul meu (cont de Raiffeisen) dar vreau ca viitoarele facturi emise sa fie incasate in contul sotiei (cont de Intesa).
Se pot incasa facturile emise de pe PFA in alt cont decat contul folosit pana acum, contul sotiei?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pocolstefan , utilizator 10:18, 17 Octombrie 2012
Trebuie sa deschideti cont la orice banca doriti dar pe pfa.
Pana acum am avut cont de pfa la Raiffeisen, din cauza comisioanelor vreu sa deschid la Intesa, pana se rezolva cu contul de Intesa, pot sa incasez facturile asa?
Nu este corect dar totusi este posibil, legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru pfa CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Sunt persoana fizica autorizata (PFA}. am cont in lei deschis in banca pe PFA. Mai am un cont in banca, in euro, deschis in nume personal. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)