avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... decret 2012
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

decret 2012

stiti cumva cind se da decretul cam pe cind ?acest decret ar putea fi modificat sa intre la pedepse ina in 5 ani si proxenestismul ?si mai o intrebare daca dosarul este pe rol fara sentinta poate sa intre in acest decret?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 21:30, 16 Octombrie 2012
Nu stiu despre ce decret vorbiti. Presupun ca va referiti la intrarea in vigoare a noului cod penal, acesta va intra in vigoare probabil in februarie 2014

www.avocatnet.ro/content/art...
Cred ca este vorba despre un decret privind gratierea ..... :hm:
Nu pot exista decrete de gratiere colective din partea Președintelui Romaniei. De asemenea, slabe sanse sa emita parlamentul vreo lege de gratiere colectiva, avand in vedere ca incepe campania
@gancuta, vedeti mai sus pe pagina subiectul deschis de mine cu privire la decretul de graţiere.
NU ştim nici măcar dacă va fi adoptat acest decret , şi cu atât mai puţin dacă va suferi modificări.În principiu se poate beneficia şi de graţiere antecondmanatorie, cum este în cazul despre care întrebaţi, când se află un proces pe rol, dar cu consecinţa că va avea loc continuarea procesului penal pâna la finalizarea acestuia si abia apoi se va face aplicarea actului de gratiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre amnistie sí gratiere Bencipici Bencipici Buna ziua Care este diferenta intre amnistie sí gratiere? Ex.daca ám un proces pe rol pt inselaciune sí se va vota numai gratierea beneficiez de aceasta ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal Iloredana Iloredana Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu noul cod penal. Din cate am inteles nu se stie o data exacta cand va fi adoptat, momentan fiind doar in ... (vezi toată discuția)
Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)