avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pot redeschide o asociatie familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pot redeschide o asociatie familiala

Buna ziua,
In anul 2007 am deschis o a.f. pe care, dupa un an de zile am inchis-o si am facut un srl. Srl-ul a fost inchis in anul 2010.
As putea sa redeschid acest asociatie familiala sau trebuie sa fac din nou toate actele. As dori sa deschid un magazin mixt in curtea casei. Am nevoie de atestat de vanzatoare ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Srl dizolvat ? budu_luk budu_luk Buna ziua , am cateva nelamuriri in cea ce priveste SRL-ul parintilor mei , acesta a fost infiintat in 91' si a avut activitate cativa ani (7) .Activitatea ... (vezi toată discuția)
Firma constructii robert87 robert87 BUNA ZIUA,AS DORI SA IMI POT DESCHIDE UN A.F. SA POT LUCRA LA FATADE DE BLOCURI CASE (SA IZOLEZ CU ZAPADA ARTIFICIALA)SI NU PREA STIU CUM SI PE UNDE SA ... (vezi toată discuția)
Af sau srl OleacuMihai OleacuMihai As dori sa deschid un mic magazin mixt intr-o localitate de langa Bucuresti pe care sa-l administrez eu si familia ,sotia si mama. Va rog sa-mi dati un sfat ... (vezi toată discuția)