avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL dizolvat ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL dizolvat ?

Buna ziua , am cateva nelamuriri in cea ce priveste SRL-ul parintilor mei , acesta a fost infiintat in 91' si a avut activitate
cativa ani (7) .Activitatea acestiu SRL era un magazin mixt si un mini depozit de materiale de constructii. Pt. k nu a mai avut profit, activitatea acestiua a fost oprita . Acum am dori sa redeschidem acest SRL, dar nu stim dak acesta se mai poate redeschide sau dak a fost dizolvat .

Numele SRL-ului este SC.PROGRESUL.S.R.L J22-869/1991

Cu stima , B. Lucian ,

Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: budu_luk , utilizator 21:46, 22 Octombrie 2008
starea firmei este : INCEPUT LICHIDARE din data 19 April 2003, puteti cere informatii la Oficiul registrului Comertului din Loc. dvs.
Verificati srl-ul pe internet pe site-ul registrului sau a ministerului de finante .
Daca este in curs de lichidare, cum pot sa mai desfasor activitati de comert, ce trebuie sa fac ?
Persoanele fizice pot deschide un acreditiv ?

Multumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata se redeschide automat? marfan marfan Buna ziua. Dupa ce expira cei 3 ani de suspendare a unui srl, ce se intampla? Firma se redeschide \\"de la sine\\"? Precizez ca in aceasta perioada ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl purice030850 purice030850 buna ziua, am un srl din 2006 nu a mai avut activitate pe el cum sa procedez ca sa-l inchid multumesc mariana (vezi toată discuția)
Redeschidere firma Tanna2015 Tanna2015 Buna ziua! In anul 2011 am infiintat un SRL, cu unic asociat, firma platitoare de impozit pe venit.Firma a avut activitate 6 luni, perioada in care a avut ... (vezi toată discuția)