avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit de 5%
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit de 5%

mai pot beneficia de noul impozit de 5% daca am semnat contractul de vanzare-cumparare a unui apartament nou la sfarsitul luni noimebrie 2008?

multumesc
Este greu de stiut daca mai puteti sau nu.Lucrurile se schimba atat de repede incat sunt greu de urmarit.Cred ca ar fi trebuit platit cand l-ati achizitionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit de 5% andreim andreim mai pot beneficia de noul impozit de 5% daca am semnat contractul de vanzare-cumparare a unui apartament nou la sfarsitul luni noimebrie 2008? multumesc (vezi toată discuția)
Tva 5 % ptr imobile noi deiush deiush Buna ziua, Am achizitionat in 2007 un imobil sub 120 mp si sub 100 000 euro. am platit atunci integral si blocul va fi gata la sfarsitul acestei luni. la ... (vezi toată discuția)
Taxe la a doua locuinta in proprietate crisnica crisnica Buna ziua, Am si eu o situatie; Tata a primit prin mostenire de la bunica o locuinta, in dec 2014. Acum a semnat un antecontract pentru un ap in ... (vezi toată discuția)