avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inmatriculare fara taxa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inmatriculare fara taxa

Am un proces prin care am solicitat inmatricularea fara taxa a auto importat din UE.
Primul termen este peste 5 saptamani.
Am mai achizitionat 2 auto, pe care vechii proprietari au incercat sa le inmatriculeze fara taxa, renuntand ulterior(termen indepartat)
Vechii proprietari au indeplinit procedura prealabila, primind de la Inmatriculari un refuz de inmatriculare fara taxa.
Este legal daca eu depun o precizare de actiune prin care solicit inmatricularea fara taxa si a celor 2 auto, la care atasez dovada procedurii prealabile pe numele celor 2, sau trebuie sa refac procedura pe numele me?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:33, 30 Octombrie 2012
Va trebui sa inregistrati pentru fiecare auto. cate o actiune diferita. Iar procedura prealabila nu mai este obligatorie - Decizia 24/2011 ICCJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita in baza og 58/2008 - pocedura prealabila? sebirelli sebirelli Buna. Pt taxa auto achitata in baza OG 58/2008 mai e nevoie de procedura prealabila cu Finantele Publice sau se poate intenta direct actiunea in instanta? (vezi toată discuția)