avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto platita in baza OG 58/2008 - pocedura ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto platita in baza OG 58/2008 - pocedura prealabila?

Buna. Pt taxa auto achitata in baza OG 58/2008 mai e nevoie de procedura prealabila cu Finantele Publice sau se poate intenta direct actiunea in instanta?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:16, 30 Octombrie 2012
Nu mai este obligatorie procedura prealabila - Decizia ICCJ 24/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa Brokeru22 Brokeru22 Am un proces prin care am solicitat inmatricularea fara taxa a auto importat din UE. Primul termen este peste 5 saptamani. Am mai achizitionat 2 auto, pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto lalalilu lalalilu Buna ziua. Vreau sa-mi recuperez taxa auto. Raspunsul(negatia) de la ANAF e mai veche de 6 luni. E valabil, sau avand in vedere ca e vorba de contencios ... (vezi toată discuția)