avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog

Luni am recurs si am asistarea platita, chiar de nu am contractul semnat, dl avocat sustine ca a depus delegatie, eu nu pot fi prezent caci lucrez 24 de ore, icep lucrul la ora 8 si termin la 8 a doua zi, pot aduce adeverinta ca sunt de serviciu pe 22, pot cere amanarea recursului intrucat doresc sa asist la recurs si nu am incredere in avocat? Pot cere amanare chiar de sunt asistat pt motivul aratat? Va mentionez ca nu am cum face schimb de serviciu, lucrez in MAI...
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 14:41, 17 Octombrie 2012
Daca nu aveti incredere in avocat, de ce l-ati mai angajat?

Comunicati in scris avocatului rezilierea contractului si depuneti o cerere de amanare, anexand si actul de reziliere. Instanta va poate acorda un nou termen. Sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie intretinere nenea toto nenea toto buna ziua Sunt in proces pe tema de mai sus .Prima sedinta din 01.09.2010 sa incheiat asa: \"In baza ar 156 C.pr.civ. admite cererea paratei de amanare a ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Amanarea termenului animacikaa animacikaa pot sa cer o amanare in recurs (al 2lea termen,primul termen a fost amant pt a angaja avocat)......iar la termenul urmator sunt indisponibil sa ma prezint pt ... (vezi toată discuția)