avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale stingere datorii la buget local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

stingere datorii la buget local

Buna ziua! puteti sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate legala ca o persoana juridica sa stinga datoriile (foarte mari) la bugetul local prin cedarea unor cladiri catre acesta. Si care ar fi procedura de stingere a creantelor?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:17, 17 Octombrie 2012
Alaturat va atasaz un link din O.G 92/2003, privind Art. 154 Executarea silită a bunurilor imobile, va puteti documenta pana la Art. 168 Cheltuieli de executare silită.

[ link extern ]

Sincer va avantajeaza mai mult sa faceti dvs, vanzarea decat institutia( dupa ce veti citi veti vedea).
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme executare silita misu12345 misu12345 Dupa ce am fost executat silit eu , sotia , soacra mea intr-un dosar cesionat de o banca unei firme de recuperari creante , ni-sa facut poprire la toti pe ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator coco21 coco21 Daca o societate comerciala are datorii la finante 220 000 se poate pune sechestru asigurator pe marfa ? ce presupune acest lucru ? nu mai poate fi vanduta? ... (vezi toată discuția)
Neplată credit bancar, executare silita imobil neipotecat. este posibil? marilin marilin Daca am executare silita pt neplata unui credit bancar, mi se poate executa si casa chiar daca nu am girat cu ea? (vezi toată discuția)