avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... csm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

csm

aveti idee cand se da examenul prin inm sesiunea octombrie-noiembrie???
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 13:32, 18 Octombrie 2012
stancuhariton a scris:

aveti idee cand se da examenul prin inm sesiunea octombrie-noiembrie???

nici ei nu stiu...
Ce intelegi prin sesiunea noiembrie? La INM se organizeaza un singur concurs anual, la sfarsitul lunii august Cel pe anul 2012 tocmai s-a incheiat. Cel pentru intrare in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime in profesii juridice poate fi organizat de cate ori este necesar.
e vorba de examenul pt cei cu 5 ani vechime...era vorba ca se organizeasa si in noiembrie...dar momentan vad ca nu sa anuntat nimic oficial......oricum multumesc pt raspuns....
Exista un topic pentru cei care dau concursul in noiebrie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Rugaminte minabalanuca minabalanuca va rog din suflet sa-mi spuneti si mie daca in ianuarie 2011 va mai avea loc examenul de intrare in magistratura si daca este oficial acest zvon.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)