avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de Bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de Bacalaureat

Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor din partea voastra. In anul 2007 m-am inscris la facultate si bineinteles am lasat diploma si toate actele necesare la respectiva facultate. Cu o luna inainte sa inceapa cursurile, m-am mutat in Italia din motive familiare. Facultatea nu am frecventat-o. Din pacate dupa atata timp inca nu am reusit sa ma intorc la facultatea respectiva si sa imi ridic personal diploma, iar ei nu imi raspund la mail. Stiti cumva daca as putea din Italia sa fac vre-o cerere sa imi ridic Diploma? Dat fiind faptul ca au trecut 5 ani de la inscriere stiti cumva daca e posibil ca diploma mea de Bacalaureat sa fie trimisa la minister? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabri_B , utilizator 18:01, 24 Octombrie 2012
Va rog! Cineva ma poate ajuta? Am nevoie de putin ajutor din partea voastra. In anul 2007 m-am inscris la facultate si bineinteles am lasat diploma si toate actele necesare la respectiva facultate. Cu o luna inainte sa inceapa cursurile, m-am mutat in Italia din motive familiare. Facultatea nu am frecventat-o. Din pacate dupa atata timp inca nu am reusit sa ma intorc la facultatea respectiva si sa imi ridic personal diploma, iar ei nu imi raspund la mail. Stiti cumva daca as putea din Italia sa fac vre-o cerere sa imi ridic Diploma? Dat fiind faptul ca au trecut 5 ani de la inscriere stiti cumva daca e posibil ca diploma mea de Bacalaureat sa fie trimisa la minister? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)
Refuz de a restitui un act de studii visirin visirin Buna ziua ! Doresc sa va cer parerea in legatura cu refuzul de a restitui o diploma de bacalaureat , depusa la o facultate in anul 2002 . Persoana in cauza s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac nicole852107 nicole852107 buna ziua,intrebarea mea este,are voie vreo institutie de invatamant sa-ti retina o diploma??este vorba de o facultate din deva.pt a o recupera trebuie sa ... (vezi toată discuția)