avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rascruce de drumuri...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rascruce de drumuri...

Luni am citatie pe penal combatand rezolutiile prim procurorului, dar, in timp ce am facut intampinare la judecatorie am facut si plangere la procurorul general de pe langa curtea de apel. Am primit raspuns de la procuror general curtea de apel ca plangerea mea a fost trimisa din nou la parchet "spre o competenta solutionare". Acum ce fac luni cu judecatoria? E vorba de acelasi dosar...nu ma pot nici prezenta ca am servici de 24 cu 24 si lucrez luni.... Ce fac cu judecatoria?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:53, 17 Octombrie 2012
Sa inteleg ca ati fost nemultumit de solutia propusa de procuror, pe care ati atacat-o la primulprocuror iar acesta din urma a mentinut solutia initiala.
Impotriva acestei din urma solutii ati facut plangere la judecatorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei procurorului adumitroaie florin adumitroaie florin Va rog sa imi spuneti daca este obligatorie prezenta la Judecatorie in situatia in care ai calitatea de intimat pentru plangere impotiva rezolutiei ... (vezi toată discuția)
Plangere politie nutzzu nutzzu Buna seara. Am depus o plangere la solutia data intr-un dosar de procurorul de lpe langa Curtea de Apel,la judecatorie.Am primit citatie pt luna ... (vezi toată discuția)
Unde trebuia depusa, trimisa - plangerea mea/ atac contra rezolutiei semnata de dl procuror general al parchetului curtii de apel ContSters124097 ContSters124097 Unde trebuia depusa,trimisa - Plingerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel ?? - la I C C J - la dl ... (vezi toată discuția)