avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

Buna ziua

Doresc sa-mi achizitionez un autoturism folosit,adus din vest,dar nu stiu cum ar fi mai bine:s-o cumpar anul acesta cat e taxa suspendata,sau la anul?
adica:ce inseamna taxa suspendata?daca o cumpar anul acesta nu va mai trebui sa platesc taxa?sau o platesc si dupa aceea dau statul in judecata si imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:46, 21 Octombrie 2012
buna ziua
taxa de prima inmatriculare nu este suspendata sunteti obligat sa o platiti la inmatriculare dar aveeti doua variante dati in judecata inainte sau dupa ,asa ca ,daca o faceti apelati la persoana calificata si o rezolvati prin recuperare sau scutire pe instanta .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

taxa de poluare 2011 m78 m78 Buna Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - posibila suspendare pentru anul 2012 Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team [b]Vestea buna este ca s-a cerut suspendata taxei de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007, iar vestea proasta e ca va ramane in ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare pentru o persoana cu handicap Lulica Lulica Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvarea urmatoarei situatii: un vecin, cu handicap grav (ambele picioare amputate), a cumparat anul trecut o ... (vezi toată discuția)