o prietena a tatalui meu a facut un contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cu tati/ scris de mina cu doi martori din partea ei in luna iunie in anul curent,iar tatal meu a decedat luna trecuta,prietena tatalui stia ca va muri tati caci era in ultim faza cu cancer la pancreas.In contract scrie ca casa si terenul lui tati intra in posesia acelei prietene,in data semnarii contractului.e valabila acel contract ?noi ,cei 3 copiii ai tatalui meu putem ataca,avem vreo sansa?Mentionez ca in contract casa si terenul tatalui nostru ar reveni acelei femei in schimbul hranei de zi de zi spitalizare, medicamente si inmormintarea tatalui.Insa avem martori ca nu trebuia intretinut tata pentru ca avea pensie buna, facea palinca si de acolo avea bani si a vindut masina ca sa aiba bani pusi deoparte pt.inmormintarea lui si cand facea tratament pt.cancer era la sora lui si ea a avut grija de el,nu acea prietenanici macar nu ii facea mincare,caci tatal meu si cand mergea la prietena lui,facea el mincare si el ducea acolo bani multi si tinea pe toata famila prietenei.si daca ne uitam bine la acel cotractb scris de mina vede m ca dupa 3 luni de intretinere spusa de ei aceasta prietena are dreptul la casa tatalui nostru?ce putem face?
Succesiunea s-a deschis prin moarte. Ceea ce puteţi deschide este dezbaterea succesorală.
Solicitaţi includerea imobilului în masa succesorală. Dacă notarul, la intervenţia persoanei care se pretinde proprietar, va refuza includerea imobilului în masa succesorală, aveţi posibilitatea de a acţiona în instanţă.
Probleme mostenire
laci72
Buna ziua iata care este situatia:am mai scris despre problema mea in forum,dar in mare va scriu si acum despre problema mea si dupa aceea voi avea o noua ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune
laci72
Buna ziua.bunicul meu a decedat in 1979,nu a fost dezbatuta succesiunea de bunica mea si cei patru copiii ai ei,una dintre ei este o persoana cu handicap grav ... (vezi toată discuția)