avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras de carte funciara - numele beneficiarului eronat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras de carte funciara - numele beneficiarului eronat

Am si eu o intrebare: pe extrasul de carte funciara de informare in urma actului de vanzare cumparare mi-a fost scris gresit numele, difera doar o litera: TA(a din a)NA(a)SA(a din a) in loc de TA(a)NA(a)SA(a din a).

Aceasta eroare apare atat pe extrasul prin care s-a intabulat apartamentul in favoarea mea cat si pe extrasul in care s-a intabulat ipoteca bancii (apartament achizitionat prin Prima Casa 4)
Ce implicatii poate avea acest lucru?
Trebuie sa cer modificare?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: loricica_loriana , utilizator 11:28, 29 Octombrie 2012
Pentru a preintampina situatii neplacute se impune sa sesizati oficial registratorul sef al OCPI emitent,care poate dispune masurile necesare indreptarii erorii materiale
Pentru a evita orice fel de probleme, am facut modificarea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare de nr. scara a unui ap. in contract vanzare-cumparare Radu.miki Radu.miki Buna ziua! Sunt in curs de a cumpara un ap., am semnat precontractul cu proprietara , dupa care am observat ca in contract este trecuta sc.3 iar ap.este situat ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara de informare eronat TTina TTina Buna ziua ! As dori sa imi spuneti daca constituie fapta penala emiterea unui extras de carte funciara pentru informare in care suprafata apartamentului ... (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)