avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

buna seara am si eu o problema legata de o poprire as vrea sa stiiu si eu executorul judecatoresc a zis ca are un ordin judecatoresc ca sa faca poprirea dar cand esti judecat nu trebuie sa fi chemat sa te aperi
si ar mai fii eu unu imi iau salariul pe card alfel nu se poate iar el mia blocat toate conturile si nu mai pot sami iau salariul este normal sa se faca asa prin chestia asta el mia blocat total orice venit al meu este legal multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: corasa , utilizator 16:03, 18 Octombrie 2012
pentru ce este aceasta poprire? da se poate face poprire pe venituri chiar daca sunt pe card .din salariu iti ia doar 30% restul ramane pe card pana se termina dabitul care este de dat.Puteti sa va luati restul din salariu in mana de la banca respectiva .nu stiu exact care sunt pasii dar interesati-va
Faceti o cerere bancii mentionand ca este cont de salarii, sa va deblocheze 2/3 din sume. Sau deschideti cont la o alta banca, poprire aveti doar la bancile unde ati avut cont deschis la data popririi.
Poprirea pentru credit bancar se face automat, fara judecata/executare, deoarece contractul de credit bancar este titlu executoriu conform OUG 99/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Retinere din salar Mihaelay2012 Mihaelay2012 Buna ziua,vreau sa fiu lamurita in legatura cu urmatoarea problema:un credit bancar luat acum 4 ani,care in momentul de fata este platit prin retinere din ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)