Fiind angajat al unei firme de transport, din cauza obligatiei de a conduce fara respectarea timpilor de conducere si a masinilor defecte am comentat si am refuzat sa continui in aceleasi conditii, consecinta a acestui fapt mi s-au schimbat mai multe masini ca mai apoi sa fiu tinut pe margine cu promisiunea ca mi se va da de lucru . Timp de mai multe saptamani nu am primit nimic de lucru, am cerut insistent sa lucrez si sa nu fiu trecut in concediu fara plata deoarece am mare nevoie de asigurarea de sanatate fiind singurul care lucreaza in casa si am si doi copii minori iar ultima data cand am cerut o reteta compensata nu mi-a fost data deoarece nu aveam stagiu de cotizare eu lucrand cu ceva timp inainte in strainatate. Intre timp am aflat ca mi-a fost suspendat contractul de munca fara sa fiu notificat, afland acest lucru am cerut explicatii dar bineinteles ca nu am primit decat amenintari . In aceasta perioada am suferit o accidentare si am anuntat firma ca am concediu medical dar au motivat ca ar fi "mesterit" si ca refuza sa-l plateasca iar acum am primit notificare ca voi avea contractul desfacut deoarece ei m-ar fi chemat la servici pe un alt post iar eu nu m-as fi prezentat pentru reluarea lucrului, eu am intrebat firma pe ce post ar trebui sa-mi continui activitatea pentru a vedea daca sunt pregatit profesional dar nu am primit nici un raspuns din nou ! Se acopera de hartii si nu stiu cum sa abordez problema, am deja 3 luni de cand ma tin incurcat si nici banii de concediu nu i-am luat ! Astept un sfat .
Potrivit Codului Muncii, angajatorul este obligat, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, sa il despagubeasca pe salariat in situatia in care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.
Practica judiciara a decis ca situaţii în care operează răspunderea patrimonială a angajatorului, următoarele: situaţia concedierii nelegale, împiedicarea salariatului de a munci, neplata sau întârzierea plăţii salariului etc.
Salariatul care pretinde daune morale trebuie sa dovedeasca atat existenta prejudiciului, cat si intinderea si gravitatea acestuia.
p.s.
Nu mai scrieti cu majuscule .. este o incalcare a Regulamentului de postare si este greu de citit.