avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va multumesc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va multumesc

va multumesc pentru atentia acordata.
va rog sa imi spuneti si ce functie as putea ocupa avand in vedere ca am terminat facultatea, ma refer aici la o functie in domeniu dc as gasi un post.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 19:48, 27 Ianuarie 2009
Ce facultate ati absolvit (specializarea) ? ... ca sa stim ce sa va spunem :)
Terminand facultatea de Istorie - geografie si relatii internationale, specializarea Geografia turismului puteti sa ma profesati in domeniul turismului sau profesor de geografie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua florina_letea florina_letea BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE FLORINA SI SUNT NOUA. INTAMPLATOR V-AM DESCOPERIT..IAR DC ASA A FOST INTAMPLAREA AM SI EU NEVOIE DE CATEVA INFORMATII. EU AM ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)