avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cautam avocat pentru reprezentare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cautam avocat pentru reprezentare

Suntem o asociatie de proprietari care are trei restantieri si am dori sa deschidem actiuni in instanta, pentru recuperarea datoriilor. Intrucat nu avem pregatirea si timpul necesare acestor actiuni, dorim reprezentare printr-un avocat specializat in acest domeniu.
Asteptam propuneri prin PM.
Multumim !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:31, 19 Octombrie 2012
Deoarece prezentul forum nu permite reclama,va ramane varianta unui studiu individual direct la instanta locala sau solicitare oficiala adresata baroului local de avocati
Mai exista varianta sa solicitati unei persoane specializate in baza documentelor justificative strict redactare actiune, care sa fie introdusa la instanta competenta in solutionare
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2012
ynocentta, utilizator
@supercurat,
Daca va completati profilul din acest forum cu datele dumneavoastra, localitatea, adresa de email..., este posibil ca cineva din zona dumneavoastra sa va ajute.
De exemplu daca as sti ca sunteti din orasul in care locuesc eu, v-as spune prin mesaj privat, numele catorva avocati care au reprezentat in instante asociatii de proprietari. Ca doar nu o sa angajati un avocat de la Baia Mare pentru a va reprezenta in Judecatoria de la Constanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un avocat din constanta pentru legalizarea in instanta a unui document emis in regie proprie dumnezeuadrian dumnezeuadrian Bună ziua. Caut un avocat din Constanta care sa ma ajute cu obtinerea in instanta a unei certificari legale a unui \"certificat doveditor al născutului ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat specializat in drept comercial iasi eu_craciun eu_craciun Buna ziua, imi poate recomanda cineva un avocat din Iasi, cu experienta, specializat in drept comercial? Este vorba despre o somatie de plata, as avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Caut avocat marinica71 marinica71 sunt parte intrun dosar de stabilire a succesiunii ajuns la (dupa recurs facut de mine la judecatorie si tribunal)curtea de apel si caut un avocat din iasi ... (vezi toată discuția)