avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat

Buna...In urma cu 2 zile am fost la interviu si azi am fost sunat ca am fost selectat.Cea mai mare nedumerire o am ca firma cere o garantie de 200 de euro, deoarece aceasta imi da o masina noua si un telefon, iar dupa 15 zile imi v-a fi returnata suma.Fata care a fost la interviu nu stia nici macar cum se numeste firma, nici cati angajati sunt...Nu stiu ce sa fac!!!
Cel mai recent răspuns: onoono , utilizator 10:48, 18 Octombrie 2012
Buna ziua,

Aflati cum se numeste firma, cautati date despre ea si vedeti ce "hram poarta". Apoi va dumeri daca este "teapa" sau este in regula.
Azi o sa aflu...Multumesc pentru raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie agent vanzari pentru perioada pe proba alexm91 alexm91 Buna ziua Am fost la un interviu pentru postul de agent vanzari.Mi s-a spus ca trebuie data o garantie de 200 de euro pentru o perioada de 15 zile, perioada ... (vezi toată discuția)
Anunt de recrutare teapa! ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Am o nelamurire pe care vreau sa o dezbat cu d-voastra. In urma cu vreo 2 luni am aplicat un CV pe un site de recrutare din Romania pentru un post ... (vezi toată discuția)
A plecat cineva cu b&b international job services / constanta bikaeraser bikaeraser ieri am fost si eu sunat de aceasta firma, pt programarea unui interviu online ( nr sunt din Ploiesti nu ma pot deplasa pana la Ct pt un interviu ) azi urmeaza ... (vezi toată discuția)