avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Copie dosar si depunere acte suplimentare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Copie dosar si depunere acte suplimentare

Buna ziua,

Am un termen de judecata la sfarsitul acestei luni la o instanta din tara pentru o contraventie. As vrea sa intru in posesia unei copii de pe dosar, prin posta. Este posibil ? De asemenea, as dori sa mai depun o pagina in care sa-mi exprim cateva nemultumiri, dar sa o vada politia doar la proces. Este posibil ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: contravenientu , utilizator 09:10, 27 Noiembrie 2012
Trimis plic cu cerere, asteptam sa vedem daca ajunge pana in termen, sa mai trimit ceva in apararea mea.

Multumesc,
Buna ziua,

Primul termen s-a finalizat cu o amanare. Cum as putea sa vad din ce motiv s-a dat amanare, in conditiile in care nu pot ajunge acolo. As dori "stenograma" sedintei :-)
In alta oridne de idei, am primit acasa odata cu citatia pentru al doilea termen copie de pe intampinare, raportul agentului constatator si poze. Dar in poze apar 4 viteze...

Multumesc,
Contravenientu'
puteti verifica pe portalul instantelor de judecata [ link extern ] /
introduceti nr. dosaruluil la judecatoria unde aveti procesul si veti afla motivul amanarii
Solutie: În temeiul art. 86 Cod procedură civilă, pentru respectarea principiului contradictorialităţii şi a dreptului la apărare, dispune comunicarea către petent, prin citaţie, a întâmpinării depuse de partea adversă, cu menţiunea ca pentru termenul următor să-şi exprime punctul de vedere faţă de aceasta.

Multumesc,
Buna dimineata,

Imi spuneti va rog cum se numeste raspunsul la intampinarea depusa de intimat ?

Multumesc,
Contravenientu'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary m-am hotarat sa deschid o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului compensatoriu care mi-l datoreaza. exista ... (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata Boris_B Boris_B Buna, Am nevoie de un model de cerere de renuntare la judecata intr-un litigiu cu profesionisti ( inca nu am avut prima infatisare, are loc peste 2 ... (vezi toată discuția)