Buna ziua .Am inceput serviciul de 2 saptamani dupa un an de concediu de crestere a copilului pana la 1 an. De 2 zile mi s a eliberat si certificatul cu incadrare de grad de handicap usor pt copil.Ce pot sa fac sa ma intorc in concediu de crestere din nou fara a mi pierde locul de munca? Trebuie depusa cerere la angajator si cum sa o formulez?va multumesc tare mult
1. - Faceti cerere catre angajator prin care solicitati suspendarea contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC pana la 3 ani.
- Anexati si o copie dupa certificatul de handicap al copilului.
2. Apoi mergeti la Primarie cu decizia de suspendare a CIM si o copie dupa certificatul de handicap al copilului si solicitati CCC pana la 3 ani.
3. De ce va intereseaza pierderea locului de munca? Angajatorul poate sa desfiinteze locul de munca dar nu va poate concedia in timp ce sunteti in CCC.
Puteti sa va intoarceti in concediu pentru crestere copil.:)Faceti o cerere la angajator prin care solicitati suspendarea CIM pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani, atasand si certificatul de incadrare in grad de handicap.Dupa terminarea CCC, faceti o cerere de incetarea a suspendarii a CIM pentru a va reintoarce la job.Angajatorul este obligat sa aprobe amandoua cererile dvs.Asa insa, nu va garanteaza insa, ca angajatorul nu va desfiinta postul pe perioda cat sunteti in CCC sau la intoarcerea din aceast concediu...