Cum trebuie sa procedez pt a fi sigura ca nu pierd indemnizatia in cel de-al 3lea an? Am stat 2ani in concediu de crestere si ingrijire a copilului si cu o saptamana inainte am descoperit ca are un handicap. S-a eliberat de catre spital un certificat medical in jurul caruia am intocmit dosarul pt Comisia de Expertiza. Intre DATA de eliberare a certificatului de handicap de catre Comisie, certificat pe baza caruia se suspenda contractul de munca si intru in cel de-al 3lea an, si DATA la care ar trebui sa reincep activitatea in munca, sunt vreo 2saptamani total neacoperite. Ce ar trebui sa fac in cele 2saptamani: sa ma reintorc la munca sau sa fac rost de concediu medical? Concediul medical se primeste de catre firma doar in cazul in care ma reincadreaza si apoi automat folosesc concediul urmand sa suspend contractul pe baza Certificatului de handicap. Mi s-a spus ca daca DOAR ma reintorc la munca (fara utilizarea concediului medical), pierd indemnizatia in cel de-al 3lea an.
1. Indemnizatia pentru CCC se plateste pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.
2. Incepand cu ziua urmatoare va reluati activitatea, adica inceteaza suspendarea CIM (si puteti sa prezentati angajatorului certificat medical, daca este cazul).
3. Cand intrati in posesia certificatului de încadrare a copilului într-un grad de handicap faceti o cerere de suspendare a CIM pentru a intra in CCC pana la 3 ani.
4. - Cu decizia de suspendare a CIM si certificatul de încadrare a copilului într-un grad de handicap mergeti la Primarie si solicitati revenirea la CCC pana la 3 ani.
- Nu ar fi rau sa mergeti si acum la Primarie (unde ati depus actele pentru CCC) si sa anuntati ca veti intra in posesia certificatului de încadrare a copilului într-un grad de handicap si ca veti reveni sa prelungiti CCC.