avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Preschimbare certificat de inmatriculare pfa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Preschimbare certificat de inmatriculare pfa schimbandu-se adresa

Intrucit s-au schimbat nr de la cladiri de pe strada respectiva ,trebuie sa schimb si certificatul de inmatriculare al PFA cod CAEN 7490 ? Sediul PFA este intr-una din camerele apartamentului fiicei mele .Ce alte documente in afara de contractul de proprietate cu noua adresa trebuie sa prezint la Registrul Comertului ? CI le-am schimbat .Am contract de comodat cu drept de folosinta gratuita .
Daca si acesta trebuie preschimbat ,spuneti-mi unde ?
Apoi probabil trebuie sa schimb si certifcatul de abilitare .Ce acte imi trebuie si pentru aceasta ? In situatia in care nu le schimb care pot fi consecintele .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 12:45, 18 Octombrie 2012
In mod normal ar trebui sa aduceti de la primarie doar o adeverinta din care sa rezulte ca numarul postal X a devenit numarul postal Y si pe baza acestuia registrul ar trebui sa va faca preschimbarea certificatului de inregistrare....
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2012
ContSters259670, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate schimba codul CAEN daca sunt PFA ?Care sunt pasii de urmat pentru schimbarea domeniului de activitate si unde ... (vezi toată discuția)
Statut societate - trebuia schimbat odata cu certificatul de inmatriculare? drbarbu drbarbu Incercand sa-mi deschid un cont la o banca, mi s-a cerut sa le aduc Statutul societatii schimbat in 2009, atunci cand am schimbat Certificatul de ... (vezi toată discuția)