avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate salon infrumusetare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate salon infrumusetare

buna ziua! am deschis de curand o firma care are ca obiect de activitate un salon de infrumusetare ;deschiderea propriu-zis a salonului va fi in luna martie a anului viitor -pana atunci sa gasesc spatiu ,sa il amenajez etc si as dori sa stiu ce acte /situatii trebuie depuse la autoritati (lunare /anuale etc )avand in vedere ca am activitate 0.multumesc!-
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:57, 19 Octombrie 2012
Pentru la finante aveti de depus declaratia 100 pentru trimestrul III 2012 cu impozitul pe profit pe zero. Termenul e pana la 25 octombrie 2012. De copletat registrul de evidenta fiscala la trimestrul III.
Daca v-ati inregistrat de la inceput ca platitor de tva aveti de depus si declaratiile 300 si 394 pentru trimestrul III 2012 daca e cazul, cu acelasi termen de depunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare lilianaelena40 lilianaelena40 Am o societate comerciala infiintata in iunie 2012, incepand cu luna august a devenit platitoare de tva prin optiune si s-a inregistrat in ROI.Pana la data de ... (vezi toată discuția)
Declaratii venit - firma fara activitate MythAdrian MythAdrian Buna ziua. Am infiintat o firma in august 2012, firma care nu a avut nici un fel de activitate pana in prezent. Intrebarea era daca in aceasta situatie mai ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru srl-uri fara activitate jeleutza_girl21 jeleutza_girl21 Pe 14.07.2010 mi-am deschis un srl cu trei asociati, doi administratori si un asociat, plaitoare de TVA, fara angajati.Mentionez ca nu am avut nici o ... (vezi toată discuția)