avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate salon infrumusetare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate salon infrumusetare

buna ziua! am deschis de curand o firma care are ca obiect de activitate un salon de infrumusetare ;deschiderea propriu-zis a salonului va fi in luna martie a anului viitor -pana atunci sa gasesc spatiu ,sa il amenajez etc si as dori sa stiu ce acte /situatii trebuie depuse la autoritati (lunare /anuale etc )avand in vedere ca am activitate 0.multumesc!-
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:57, 19 Octombrie 2012
Pentru la finante aveti de depus declaratia 100 pentru trimestrul III 2012 cu impozitul pe profit pe zero. Termenul e pana la 25 octombrie 2012. De copletat registrul de evidenta fiscala la trimestrul III.
Daca v-ati inregistrat de la inceput ca platitor de tva aveti de depus si declaratiile 300 si 394 pentru trimestrul III 2012 daca e cazul, cu acelasi termen de depunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare lilianaelena40 lilianaelena40 Am o societate comerciala infiintata in iunie 2012, incepand cu luna august a devenit platitoare de tva prin optiune si s-a inregistrat in ROI.Pana la data de ... (vezi toată discuția)
Declaratii venit - firma fara activitate MythAdrian MythAdrian Buna ziua. Am infiintat o firma in august 2012, firma care nu a avut nici un fel de activitate pana in prezent. Intrebarea era daca in aceasta situatie mai ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru srl-uri fara activitate jeleutza_girl21 jeleutza_girl21 Pe 14.07.2010 mi-am deschis un srl cu trei asociati, doi administratori si un asociat, plaitoare de TVA, fara angajati.Mentionez ca nu am avut nici o ... (vezi toată discuția)