avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE AMANARE ORDONANTA PREZIDENTIALA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE AMANARE ORDONANTA PREZIDENTIALA

.....un sfat va rog.Concubinul a invocat odonanta prezidentiala pentru stabilirea domiciliului minorului de 1 an .Pot cere o amanare pe motiv ca nu am primit practic cererea reclamantului(actiunea de judecata ,asa cum rezulta si din lipsa oricărei mentiuni din citatie referitoare la comunicarea actelor)
),conform art.86 alin. 1 cpc?
Cel mai recent răspuns: tomaalina , utilizator 14:29, 19 Octombrie 2012
Ce anume ati primit stimata forumista?

Cum ati aflat de proces?
Daca aveti cunostiinta de existenta unui proces este logic ca ati primit citatie si copie dupa actiune.
Nu ii primeste nimeni o foaie de hartie goala la registratura instantei.
Incercati sa fiti mai explicita, daca nu va suparati.
stimate domn,citatia am primit-o in lipsa unei copii dupa actiunea de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru marinica71 marinica71 pe 06 01 2013 am termen in proces la curtea de apel iar eu am depus o cerere de amanare pt angajare aparator .pana la aceasta data e obligatoriu sa platesc ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters69698 ContSters69698 Cum se primeste citatia in cazul unui divort?Poate incepe procesul fara a fii instiintat unul din sot, procesul sa se judece in lipsa?Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Divort crimea crimea am primit acasa citatia cred de divort prin care sotul ma cheama in judecata in calitate de reclamat pentru fond ordonanta prezidentiala V a intreb ce ... (vezi toată discuția)