avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

pe 06 01 2013 am termen in proces la curtea de apel iar eu am depus o cerere de amanare pt angajare aparator .pana la aceasta data e obligatoriu sa platesc taxa de timbru?stima
Cel mai recent răspuns: marinica71 , utilizator 20:54, 3 Februarie 2013
Poate vreti sa spuneti 06.02., pentru ca 06.01 a trecut de mult. Da, chiar daca ati solicitat amanare pentru angajare aparator, e obligatoriu sa depuneti taxa de timbru. Daca nu aveti posibilitati materiale, formulati o cerere de scutire sau de plata esalonata, la care atasati inscrisurile doveditoare (adeverinta venit, talon pensie, etc.). Cu stima.
si daca nu as plati si mi ar respinge recursul mai pot face ceva?
Stimat forumist,

În acestă situație, nu mai puteți face nimic.

Cu stimă.
nu ar mai exista nici o alta cale de atac?
Nu. Din pacate, nu.

Alte discuții în legătură

Cale de atac dupã respingerea contestaþiei în anulare marinica71 marinica71 sunt parat intrun dosar de stabilire a succesiunii la care am facut recurs.recursul a fost admis si trebuia sa primesc citatie de la curtea de apel(unde se ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila, repunere pe rol excelenta32 excelenta32 buna seara. as dori un sfat de specialitate pt care va multumesc anticipat. Exista vreo posibilitate ca o cauza cu sentinta ,,irevocabila\\" sa poata fi repusa ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)