avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... crestere copil ...disponibilizari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

crestere copil ...disponibilizari

as vrea si eu un sfat ..
firma la care lucrez face disponibilizari ....nu sunt sigur daca si eu sa plec dar nici ca o sa stau .....
nu nea spus nimic ca o sa ne dea in somaj.
ce vreau sa intreb ?
sotia mea este in crestere copil si as vrea sa stiu daca poate sa renunte ea si sa intru eu in crestre copil avand in vedere ca locul de munca este nesigur .....binenteles nu nea aqnuntat nimeni official ca se vor da afara oamneni am aflat doar din surse din interior ...nimic oficial .
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 15:19, 27 Ianuarie 2009
Sotia dvs.poate renunta oricand la concediu pt.cresterea copilului . Dac dvs. indepliniti conditiile legale , adica ati relizat venituri in cele 12 luni anterioare nasterii copilului , puteti beneficia de CIC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu inaintea implinirii a 2 ani de concediu crestere copil cbrescan cbrescan buna pe scurt... 1. am fost disponibilizat in 2 martie 2. sotia e profesoara titulara, e in concediu ingrijire copil pana in septembrie Intrebare: poate ... (vezi toată discuția)
indemnizatie copil, cic din nou... ileanageo ileanageo Cred ca deschid al 10 lea subiect pe tema asta, dar sper ca nu va fi ignorat... Ma aflu in CIC din 2 septembrie 2007 pana pe 1 septembrie 2009 si ... (vezi toată discuția)
Somaj tica gav tica gav buna ziua am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta acum sunt in concediu de crestere a copilului pt 2 ani in luna februarie pe 3 fetita face 2 ani deci se ... (vezi toată discuția)