Vi s-a pus in vedere prin citatie sa timbrati? Daca vi s-a pus in vedere si la termenul de judecata nu ati achitat taxa judiciara, in mod legal s-a respins apelul. Din pacate in aceasta ipoteza nu aveti sanse nici in recurs.
Daca nu vi s-a pus in vedere sa timbrati prin citatie, puteti sa faceti recurs si sa invocati acest lucru, ca nu vi s-a pus in vedere suma ce trebuie platita, si in acest caz se va casa hotararea din apel si se va trimite la rejudecarea apelului.
Mi s-a admis recursul , am avut termen acu pe 30 ianuarie, si apoi mi l-au respins ca nefondat. M-ai vreo cale de atac? In hotarare nu se spune nimic , de asta.
Recursul era pentru stabilirea domiciliului copiluli la mine pe motiv ca mama nu e in tara. Ce mai pot face?
Adica? ma scuzati, dar copilul nu e orfan are un tata aici . Eu nu mai pot face nimic? Mama lui e plecata de 2 ani din tara, iar eu chiar sap in apa, pe romaneste .
Nu inteleg , e treaba instantei, dar cu siguranta exista cale de atac.
Sa va descriu un pic din recurs: eu m-am reprezentat singur, ei cu avocat; Avocatul a inceput cu acuzatii ce nu-si aveau locul (sunt betiv, violent s.a.m.d), fiindca se discuta legitimarea recursului, apoi ataca probele depuse la dosar, ( un disc ce are inregistrat modul in care socrul se foloseste de cop[il pentru a ma rani, si amenitari cu moarte, loviri, etc) pe motiv ca la recurs nu se admit alte probe decat inscrisuri. Dar acelasi articol invocat de avocat spune clar ca instanta poate tine cont de informatii pentru o imagine mai buna asupra situatiei de fapt.
Orice argument am incercat sa aduc am fost intrerupt de avocat, totusi e vorba de curtea de apel nu la piata
Ce era sa fac? Sa-mi las fratele sa faca o alta criza? Nu e suficient ca a lui concubina era bolnava si s-a stins acum 3 saptamaini , au 2 copii de 3-5 ani.
Poate ca sunt razna, dar cred ca o familie valoreaza mai mult de .15 bani cat este un timbru judiciar, indiferent de timpul alocat, asta nu e motiv e o mizerie.
E o parere personala.