avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract persoana fizica fara PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract persoana fizica fara PFA

Buna ziua,
Am o colaborare cu un institut din Germania care doreste sa ma plateasca pentru efectuarea unui studiu.
As dori sa stiu daca este posibil un contract fara ca eu sa fiu PFA. Contractul ar fi pe o perioada determinata (cateva luni), iar contributiile catre statul roman ar urma sa le platesc eu.
Se poate fara PFA?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Beneficiez de somaj? criss_ty criss_ty Buna ziua. As dori sa stiu daca pot sa beneficiez de somaj. Din luna martie 2008 pana in Mai 2009 am lucrat la o firma \"Scoala de soferi\" ca si instructor ... (vezi toată discuția)
Contractul de colaborare, de prestari servicii insresuma insresuma Care sunt contributiile sociale obligatorii si altele decat acestea, in conditiile legislatiei actuale(neclare), ale unei persoane fizice neautorizate care a ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)