avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comert online - %?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comert online - %?

Din vanzarile totale pe o anumita piata de produse, cat la suta reprezinta comertul online din acea piata?
Cel mai recent răspuns: ContSters255863 , utilizator 14:18, 19 Octombrie 2012
Daca va ganditi ca ar exista o limitare legala, aceasta nu e. In rest, la cat mai multi clienti indiferent ca aveti un magazin fizic sau pe internet.
Ma intereseaza sa aproximez valoarea comertului online pentru o anumita piata de produse din totalul respectivei piete. De exemplu, vanzarile totale din IT au fost in 2011 de 1 mil. Euro, cat la suta reprezinta comertul online din acea piata.

E o intrebare generala, fara referire la legea romana, intrebare pe care nu am stiut la ce categorie sa o introduc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Care cod caen? ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA PE CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA O REZOLV. TREBUIE SA INFIINTEZ O FIRMA CARE SA SE OCUPE CU COMERT CU AMANUNTUL AL VINULUI. pina aici ... (vezi toată discuția)