avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate medic de familie - inscriere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

medic de familie - inscriere

in cazul in care ma intorc in tara,momentan aflandu-ma in italia,dupioada dificila a o perioada petrecuta de 8 ani ,din care 6 cu rezidenta,asta insemnand cu toate drepturile pe care le poate avea o persoana.Am lucrat cu contract de munca in regula,pana acum 8 luni,avand in vedere faptul ca este o perioada grea pentru toti ,am decis sa ma intorc acasa.Intrebarea mea este urmatoarea:pentru inscrierea la un medic de familie,trebuie o davada ca esti platitor de C.A.S ,eu daca nu am fost o perioada mai mare de timp in tara,ce trebuie sa fac? Cu deosebit respect
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:21, 22 Octombrie 2012
Mergeti la Administratia fiscala de care apartineti, aveti nevoie de o adeverinta de venituri pentru perioada 2007-2012.
Amanunte despre procedura aici:
[ link extern ]

Dupa ce veti plati ce o sa va calculeze inspectorul fiscal (daca nu ati avut venituri in tara in perioada 2007-2012 veti plati 234 lei (39 lei/luna x 6 luni), urmand ca pana va angajati sa platiti lunar 39 lei ca sa va mentineti calitatea de asigurat.

Cu o copie dupa ordinul de plata (sau un document din care sa reiasa ca ati platit contributia datorata casei judetene de sanatate de care apartineti) si cartea de identitate va puteti inscrie pe listele unui medic de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj neindemnizat - plata cass fergus fergus Daca sunt in somaj neindemnizabil pot sa imi fac analize cu trimitere de la medicul de familie si sa nu le platesc? Medicul la care ar trebui sa merg mi-a ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate pentru persoane fara venituri coryzalia coryzalia Am terminat de curand perioada platita de somaj (de 12 luni) si inca nu mi-am gasit alt loc de munca, deci momentan sunt o persoana care NU REALIZEAZA ABSOLUT ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere c.a.s. danielbulgaru danielbulgaru Sotia mea a avut deschise 2 p.f.a : unul in 2007 care a fost a fost inchis in 2008 si altul in 2008 care a fost inchis in 2010 . Pe data de 24.05.2011 a ... (vezi toată discuția)