speta: in anul 2007 am devenit asociat in procent de 10% la o soc comerciala. administratorul a ramas cel vechi. acesta a contractat un imprumut la o banca, fara stirea si acordul mea, falsificand semnatura, depunanad acte false etc. in anul de gratie 2010 am fost instiintat de lichidator ca firma e in faliment si ca exista un credit pt aceasta firma. am declarat faptul ca... nu am cunostiinta de credit, nu am avut nici un amestec in conducerea si administrarea firmei, nu detin nici un act, lichidatorul dandu-mi asigurari ca se depune la dosar cumulul acesta de acte, urmiand se obtina disjungere (parca) a acuzei. panqa acum toate bune si frumoase.. ieri am primit somatie de executare silita. cum scap de ea, ce pot sa fac sa ies din aceasta cauza. banuiesc ca de prescriere nu poate fi vorba. inca ceva... am aflat ca am poprire pe salariu la firma unde sunt angajat, desi eu HABAR nu am de acest angajator ( adica sunt angajat la o firma fara ca eu sa stiu). cava sigetii va rog? (avand in vedere ca tot ce contine acest dosar este o adunatura de falsuri. multimesc
alaturi de somatie ati primit si titlul executoriu ( contractul de credtit )
ce calitate aveti in contract ( girant fidejusor, etc)?
recunoasteti semnatura ?
semnaturile de pe contract sunt false, ca tot procesul de credit. am instiintat lichidatorul si banca despre aceasta situatie, dar dumnealor nu au luat nici o masura in acest sens, mai mult, nici nu m-au mai chemat pentru informari ulterioare. in contract sunt girant fidejusor. dar inca odata, nu am avut cunostiinta de existenta acestui contract de imprumut si nici ni am participat in vre-un fel la constituirea acestuia.
Falsuri
ContSters129185
Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)