avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in revisal data angajarii este 6.01 in CIM data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in revisal data angajarii este 6.01 in CIM data angajarii 05.01

Buna seara,
Am avut un control de la ITM, ocazie cu care s-a descoperit ca data de inceput a contractului declarat in revisal este 06.01(si a fost transmis electronic pe data de 05.01 asa cum prevede legea) dar in forma scrisa a contractului individual de munca data de incepere a activitatii este 05.01. A fost o scapare dar se mai poate face ceva dupa ce a fost aplicata amenda de inspectorii de la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 19 Octombrie 2012
Doar sa contestati in instanta amenda primita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Contract de munca zugravu catalin zugravu catalin Detin un magazin intro comuna, cu un singur angajat din martie 2010.De ceva vreme vanzatoarea se simtea tot mai rau datorita sarcinii si imi lipsea de la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tarzie in revisal ContSters15310 ContSters15310 Problema sta in felul urmator contractele de munca nu sunt inregistrate in Revisal nici in aplicatie nici online. Ce se ,mai poate face pentru a nu lua ... (vezi toată discuția)