avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sistare pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sistare pensie intretinere

Am o sentinta prin care sotului meu i se retine pensie alimentara pentru fosta sotie. In dispozitivul sentintei spune ca pe perioada cat "aceasta se afla in incapacitate de munca". In prezent aceasta nu mai este pensionara de invaliditate si a fost nevoita sa isi reia serviciul. Ce cale trebuie urmata ca la locul de munca sa nu se mai faca retineri din salariu reprezentand pensia de intretinere pentru fosta sotie? Pe rol se mai afla un proces privind diminuarea pensiei de intretinere a acesteia deoarece exista mai multe persoane aflate in intretinerea sotului si s/a aflat din intamplare ca fosta sotie s/a angajat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:41, 18 Octombrie 2012
Solicitati prin actiune la instanta, sistare pensie intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - mai exista obligatia? GHIGU GHIGU Sunt proaspat divortat si am primit cei 2 copii spre crestere si educare,in detrimentul mamei.Aceasta refuza sa le plateasca pensia alimentara stabilita de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala - divort monicalirca monicalirca Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Un salariat a avut declarate in intretinere 4 copii minori si sotia care este casnica si nu obtine niciun ... (vezi toată discuția)
O întrebare despre poprirea pensiei alimentare de întreținere ... Vasile75 Vasile75 O întrebare despre poprirea pensiei alimentare de întreținere de către angajator. Angajatorul poprește Pensia Alimentara de întreținere minor din ... (vezi toată discuția)