avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIERE CONTRACT INTERNET
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIERE CONTRACT INTERNET

vreu sa reziliez contractul la internet dar vreau sa pastrez telefonul fix se poate ??
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:59, 19 Octombrie 2012
Teoretic se poate
Studiati concret durata contractual convenita pentru asigurarea serviciilor de internet si varificati clauzele asumate referitor la conditiile si situatiile in care se poata erezilia contractul
Daca solicitati rezilierea in avans fata de termenul contractual asumat ,operatorul va solicita achitarea in avans a unei sume financiare
Daca vreti sa renuntati inainte de expirarea contractului in mod sigur ar trebui sa platiti firmei despagubirile despre care va scrie ynocentta.

Cu o luna inaintea datei expirarii mergeti la magazinul-reprezentanta (cu cartea de identitate) si spuneti ca nu mai doriti prelungirea abonamentului decat pentru serviciul de telefonie fixa.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie fixa ewilhelm ewilhelm Buna ziua. Am contract cu o firma pentru furnizarea serviciului de internet pana pe data de 14.03.2012 si un contract expirat din februarie 2010 pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)