In 2006 am depus la primaria sector 5, dosarul pt eliberarea autorizatiei de constructie pt un imobil p+1, in baza certificatului de urbanism eliberat de primarie. Cu toate ca am fost de nenumarate ori la primarie nici pana acum nu s-a eliberat aceasta autorizatie, de cele mai multe ori pe motiv ca "nu semneaza vanghelie" Ultima data am fost anuntata chiar ca angajatul care se ocupa de dosar a fost eliberat din functie si nu se mai gasesc dosarele depuse la el. Am doar numarul de inregistrare. Deoarece toate proiectele au fost cerute in original, acum mai am niste copii. Nu am primit nici o instiintare de la primarie cum ca ar fi vreo problema cu actele depuse.
Pare inimaginabil, dar credeti-ma acesta este cosmarul multor locuitori din sector 5.
Va rog mult dati-mi un sfat. A apelat cineva la legea aprobarii tacite pt astfel de cazuri?
Mentionez ca am terminat casa si chiar locuim in ea, deoarece nu detinem alta locuinta.
Multumesc mult.
Este o actiune de contencios prin care puteti solicita obligarea directiei din cadrul Primariei sa va elibereze autorizatia de constructie, ceruta de altfel in mod legal si temeinic de dvs in baza unui certificat de urbanism. Reconstituirea actelor le puteti face de la proiectantii care vi le-au intocmit contra/cost sau eventual incercati cu o cerere de efectuare copii xerox la Primarie din dosarul cu numarul de inregistrare pe care il aveti, iar la cerere atasati si o copie dupa certificatul de urbanism ca punct de reper pentru cei asa imprastiati cu actele.