avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... volan pe dreapta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

volan pe dreapta

Buna ziua .

As vrea sa va intreb daca este permisa circulatia autoturismelor cu volan pe dreapta in Romania . ( mi-am cumparat masina - o Toyota Aygo, in aprilie 2009 in Cipru si pentru ca am de gand sa ma intorc acasa , as vrea sa stiu daca as putea s-o aduc cu mine pentru a o folosi in continuare. Daca da, trebuie re-inmatriculata ? as putea-o asigura si in Romania ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:34, 19 Octombrie 2012
se poate circula dar nu se poate inmatricula si prin urmare nici asigura.
Puteti circula cu astfel de vehicul in Romania
Nu veti putea insa incheia asigurare pentru vehicul in tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere a șefului rar: orice autoturism cu volan pe dreapta (ue/non-ue) să se omologheze, iar apoi sa fie respins la primul itp dacă nu a schimbat volanul. ce opinie juridică aveți? Maanghod Maanghod Buna ziua! As aprecia daca cineva care cunoaste legislatia europeana din domeniu, mi-ar putea da un raspuns. Multumesc anticipat. S-a dat o lege in August ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate circula aici in ro o masina adusa din anglia, fara sa fie inmatriculata aici ? Pilu Pilu Buna seara. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: De cateva zile, o cunostinta de-a mea a cumparat o masina din Anglia si a adus-o aici in RO. ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata in cipru Camelia1960 Camelia1960 Ca sa circul cu masina mea (inregistrata in Cipru cu volan pe stanga) in Romania, e suficienta asigurarea din Cipru sau cea internationala sa imi trebuie si ... (vezi toată discuția)