avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inregistrata in Cipru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inregistrata in Cipru

Ca sa circul cu masina mea (inregistrata in Cipru cu volan pe stanga) in Romania, e suficienta asigurarea din Cipru sau cea internationala sa imi trebuie si asigurare in Romania ? Dupa 90 de zile, daca ies cu masina din tara si ma intorc dupa 2 zile, voi beneficia din nou de 90 de zile in care pot circula in Romania ?

Alte discuții în legătură

Volan pe dreapta Panaiotis Panaiotis Buna ziua . As vrea sa va intreb daca este permisa circulatia autoturismelor cu volan pe dreapta in Romania . ( mi-am cumparat masina - o Toyota Aygo, in ... (vezi toată discuția)
Pasii care trebuie urmati dupa munca sezoniera ContSters345585 ContSters345585 Buna ziua, Vara trecuta am lucrat sezonier cu contract de munca in Cipru din iunie pana in decembrie, urmand sa ma intorc in martie pentru un nou sezon. Am ... (vezi toată discuția)
Circulatia autovehiculelor straine siempreska siempreska Buna! Exista ceva conditii privind circulatia autovehiculelor straine in Romania? Trebuie indeplinite ceva formalitati sau exista o perioada limita in care ... (vezi toată discuția)